Hvem er vi?


NB Trafikkskole AS er en moderne trafikkskole. Vi har et hyggelig miljø, og faglig leder er en etablert lokal trafikklærer med over 30 års erfaring.

NB Trafikkskole AS tilbyr opplæring i Personbil, Klasse B, manuelt gir og automatgir og Motorsykkel, A, A2 og Lett A1. Tilhenger, Klasse BE/B96. Vi holder også trafikalt grunnkurs med førstehjelp og mørkekjøring. Vi kjører også Mopedkurs Klasse A M146 - Mopedlappen/scooter lappen.

NB Trafikkskole på Bjørkelangen ligger sentralt på Bjørkelangen Industriområde, ved Skeidar og Europris og Bjørkelangen Selvvask. Hovedmålet vårt er å hjelpe alle i Aurskog Høland, Rømskog, Fetsund, Løken, Hemnes, Gan og Blaker med førerkort! I utgangpunktet møter vi våre elever på Bjørkelangen, men vi prøver så godt vi får det til å møte deg der det passer deg best! Vi har også fleksible arbeidstider, så bare spør oss om dine ønsker så skal vi se hva vi får til.

Tor Morten Berg - Telefon: 48 1996 48

Trafikklærer Bil, Moped og Tilhenger BE

Tor Morten er skolens eier. Han har jobbet som trafikklærer på Bjørkelangen siden 2005. Tor Morten holder trafikalt grunnkurs og kjører opplæring på klasse B, Klasse BE, B96 Motorsykkel A, A2 og lett MC pluss Mopedførerkort!

Han er utdannet som Trafikklærer og Faglig Leder ved HINT, Høyskolen i Nord Trøndelag. Kjører en Audi A3 quattro som skolebil!

Tor Morten bor sentralt på Bjørkelangen, og er fleksibel i å kunne møte deg der det passer best.

Torkel Røsten - Telfon: 481 833 84

Trafikklærer Klasse B og Tilhenger BE og B96

Torkel er vår kule trafikklærer! Han underviser i klassene personbil, B, og Bil og tilhenger BE og B96. I hovedsak kjører Torkel en BMW X3 suv hvor du sitter høyt og har god oversikt over trafikken. Den har også 3 liters rekkesekser motor.

Morten Elvnes Wahlstrøm - Telefon: 45426274

Trafikklærer tilhenger BE og B96

Morten Wahlstrøm er vår rolige Trafikklærer fra Fetsund.

Morten er en glad og engasjert trafikklærer fra Fetsund. Han har alltid et lurt spørsmål på lur og er engasjert i at du som elev skal ha en lærerik time.

Nina Amundsen - Telefon: 48867043

Trafikklærer Klasse B, Bil gir og automat

Nina har jobbet i mange år på Kongsvinger som Trafikklærer, og har nå flyttet ned til Aurskog Høland å startet hos NB Trafikkskole. Hun er rutinert og har kontroll på det som er viktig når du skal bli en trygg og god trafikant.

Hun underviser i Personbil Klasse B, gir og automat, og Trafikale grunnkurs.

Silje Kvistad - Telefon:

Trafikklærer Klasse B, Bil gir og automat

Silje Kvistad starter hos NB Trafikkskole sommeren 2022!

Silje er for tiden trafikklærerstudent.

Ledig stilling!

Trafikklærer Klasse B, Bil gir og automat

Vi har ledig stilling som trafikklærer! God lønn og ett topp miljø! Ta kontakt om dette er interessant!

Øivind Berg - Telefon: 900 63 075

Faglig leder og Trafikklærer Klasse BE og B96

Øivind Berg er en rutinert trafikklærer fra Aurskog med 30 års erfaring. Øivind er vår faglige leder og passer på at alle trafikklærerne holder ett godt fagelig nivå. Han har jobbet lengst i bransjen av alle våre trafikklærere, og jobber hovedsakelig med tilhenger klasse BE , B96 og Personbil med Automatgir.

Øivind Berg kommer fra Aurskog.

Nina Marlen Berg - Telefon: 91 75 49 75

Daglig Leder og Kontordame

Nina Marlen er NB Trafikkskole sin Daglig Leder og Kontordame.

Hun styrer økonomien og passer på at alle holder orden her. Hun er nøye og strukturert og har alt under kontroll. Nina Marlen treffer du på påmeldinger til trafikkskolen! :)


E-post
Alle henvendelser: nbtrafikkskole@gmail.com
Telefon til trafikkskolen
91754975
Kontor Åpent
Mandag til Torsdag
NB Trafikkskole AS
Serviceveien 8
1940 Bjørkelangen
Firmainformasjon
Organisasjonsnummer:
998 539 846
Kontonummer:
9802 49 61672